EF Design

Om oss - Betaling - Sending

EF - Design

elin@ef-design.no

Nordåsveien 106

1251 Oslo

Mobil - +47 450 20 751

 
 
 
 
 

EF-Design er en super trendy nettbutikk for den motebeviste dame. Frem til nå har den vær litt preget av litt bohem stil, nå vil du også kunne finne mere for den klasiske dame. Vi venter nå straks inn et nytt merke. Som har så mye lekkert, med flotte detaljer og nydelig kvalitet.

Hos oss finner du gaven til deg selv, venninnen, julegaven eller til konfirmanten. 💃🏻👗💖🎁

 

Merker og kvalitet

Vi har anerkjente kvalitets merker innenfor klær, smykke og Mary Kay. Noen av smykkene mine er håndlaget i Hellas. Hos oss finner du merkene: Sixty days, Nekane, Love forever, Cabana living, Collection by Lene, 7 Days.

Målet vårt er å gi deg den beste servicen. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.


Kundeklubb

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen moter, trender? Ønsker du å få de beste prisene? Meld deg på Nyhetsbrev. Her sender vi også ut invitasjoner til kundekvelder. Snart er det lansering av et nytt merke. Du kan når som helst melde deg ut og du får 20% på din første bestilling. For påmelding send mail til elin@ef-design.no eller sms til 45020751 så får du rabattkoden i retur.


Betaling med Vipps

Du kan betale med vipps til nr 45020751. Send gjerne bestillingsnr med på Vippsen. Du får bekreftelse så fort betalingen er mottatt.

Vi sender når varene er betalt.

 

Frakt og levering

Hos oss bestiller du trygt og enkelt, betaling med vanlig kort, kredittkort eller vipps. 

Når du bestiller i nettbutikken, får du ordrebekreftelse med det samme. Vi sender varene dine i posten dagen etter at vi har mottatt ordren din.

Smykker og små pakker sendes med vanlig post, klær med helt hjem eller posten. Sporingen kommer på mail.

Vi har vanlige regler på alle kjøp. Åpent kjøp i 14 dager, skulle det være noe feil eller reklamasjon, ordner vi det. Vi erstatter gjerne med ny vare, eller pengene tilbake.

Retur sender du til;


Dette sier kundene om oss

Jeg har åpent showroom etter avtale, Send meg gjerne en SMS så avtaler vi tid.

 

Du er hjertelig velkommen